Vrij van chronische klachten

u

Last van terugkerende klachten?

Elke keer hoop je dat de klachten dit keer weg zullen blijven, maar iedere keer na een aantal weken heb je er weer last van.

u

Zijn jouw klachten altijd aanwezig?

Bij wat voor ziekte ook, chronische klachten zijn heel belastend voor je leven. Vaak kan je niet meer doen wat je graag wilt doen.

u

Heeft je kind terugkerende klachten?

Er is niets zo erg als je kind te zien lijden. De klachten zorgen ervoor dat hij/zij niet blij en vrij kan spelen. Vaak kunnen ze er ook niet goed van slapen en daardoor heeft je kind weer meer pijn. Zo komt hij/zij in een visieuze cirkel terecht.

Klassieke Homeopathie bij rugklachten
Kom in Balans mer Klassieke Homeopathie

Weer vrij van klachten zijn!

Wat zou het fijn zijn als je weer vrij van klachten zou zijn. Je kan weer alles doen wat je wilt. Je hebt geen pijn en belemmeringen meer. Als dat toch eens zou kunnen.

Het zou toch fantastisch zijn als je kind weer vrij en blij kan spelen. Je zoon kan weer voetballen en je dochter kan weer in een boom klimmen. Als dat toch eens zou kunnen.

Het zou toch heerlijk zijn als je niet steeds rekening hoeft te houden met de klachten die eventueel weer kunnen opspelen? Je kan weer gaan en staan waar jij wilt. Als dat toch eens zou kunnen.

 

“Het is mijn missie om mensen met chronische klachten te helpen hun pijn te verlichten”

Vrij zijn van chronische pijn! Als dat toch eens zou kunnen!

En dat kan!!!

Klassiek homeopathische middelen geven het zelf helend vermogen van jouw lichaam ondersteuning om weer in balans te komen. Door de meest passende homeopathische middelen, die speciaal op basis van jouw klachten zijn uitgekozen, te gebruiken, kan jij weer beter in balans komen. Symptomen zullen verminderen of zelf verdwijnen.

Door samen te zoeken naar wat jou heeft getriggerd in jouw leven, vinden wij de specifieke middelen die bij jou én jouw klachten passen.

Klassieke homeopathie (en ook de massagetherapie die ik gebruik) is  een zachte, natuurlijke geneeskunst met groot resultaat!

Praktijk Thea Dudink

Weer helemaal in balans komen met klassieke homeopathie!

Holistisch

Tijdens de behandeling zal ik naar de bestaande klachten kijken, maar ook naar jouw totale mensbeeld. Veel klachten komen voort uit emotities die niet of verkeerd verwerkt zijn.

De pijn verdwijnt

Door de achterliggende oorzaak ook te behandelen, kan je lichamelijk, emotioneel en mentaal weer in balans komen. Als jij in balans bent, kunnen de klachten verdwijnen 

Natuurlijk en duurzaam

De homeopathische middelen zijn gemaakt van planten, dierlijke producten en mineralen. Daarom zijn zij niet belastend voor het milieu. De middelen zijn uitgetest op mensen en niet op dieren. 

Ervaringen van mijn klanten

Het afgelopen jaar had ik al van alles geprobeerd om van de stekende pijn in mijn arm af te komen. Niets hielp. Ook de artsen in het ziekenhuis konden niets vinden.
Iedere nacht werd ik wakker van de pijn.

Na de eerste behandeling van Thea voelde ik de pijn ’s nachts al niet meer. Ik was echt heel verbaasd dat zo’n zachte therapie, zo’n groot effect kan hebben.

A.

Jim was heel onrustig, voornamelijk ‘s nachts. Door de behandeling van Thea kregen wij weer een vrolijke Jim, die ‘s nachts veel rustiger slaapt.

Thea is rustig, warm, geduldig en empatisch. Ga zo door Thea!

Ouders van Tim, 1 jaar

Mijn contact met Thea is begonnen omdat ik overgangsklachten had en geen zin had in de hormoon oplossingen van de reguliere geneeskunde.

Thea neemt de tijd om je goed te leren kennen om zo een zo goed mogelijk plan voor je te maken. Het is dus echt maatwerk. Al na een paar dagen begon de verbetering in te zetten en verdwenen de klachten.

Thea neemt de tijd voor je en gaat voor 100% resultaat. Ik heb spijt dat ik niet eerder ben gegaan en ben heel blij met het resultaat en de ondersteuning van Thea..

Selma Kuit, Waarland

De consulten

Veelgestelde vragen

Wat is klassieke homeopathie?

Klassieke homeopathie is een holistische geneeskunst. Dit houdt in dat ik naar de totale mens kijk en niet alleen naar de symptomen.

De middelen die ik zal voorschrijven zijn echt voor jou uitgekozen, omdat ieder mens uniek is. De manier waarop jij reageert op jouw ziekte zal anders zijn dan een lotgenoot met dezelfde ziekte. Daarom kunnen jullie andere middelen voorgeschreven krijgen, ook al heeft de ziekte dezelfde naam.

Kan klassieke homeopathie echt helpen bij chronische klachten?

Jazeker! Juist bij chronische klachten kan homeopathie heel veel voor jou doen.

Het grote verschil met de reguliere aanpak is dat ik, als homeopaat, middelen voorschrijf die echt op jou gericht zijn. Daar bedoel ik mee dat jij een ander mens bent dan je lotgenoot.

Jij bent bijvoorbeeld een mens die het snel koud heeft, terwijl die ander juist ‘s nachts het dekbed van zich afgooit, want hij heeft het aldoor zo warm. Jij hebt veel meer behoefte aan water drinken dan die ander.

En zo zijn er tussen patiënten onderling vaak heel veel verschillen. Ook emotionele verschillen. Jij zal bijvoorbeeld nooit huilen in gezelschap, terwijl die ander met dezelfde lichamelijke symptomen, voortdurend in huilen uitbarst.

Jullie horen verschillende middelen te krijgen, want jullie zijn niet hetzelfde.

Dit heeft ook tot gevolg dat een homeopaat door kan behandelen, als de reguliere artsen niet meer verder kunnen.

Kan ik me voorbereiden op het eerste consult?

Neem voor de homeopathische anamnese je medicijnenlijst mee. Ook is het goed om van tevoren te bedenken, of na te vragen, welke ziektes voor komen in jouw familie.

Voor de massagetherapie is het handig als je makkelijke kleding aandoet. Trek lage, dichte schoenen aan.

Worden de consulten vergoed door de zorgverzekering?

Als je een aanvullende verzekering hebt, kunnen de consulten voor Klassieke Homeopathie (gedeeltelijk) vergoed worden. Kijk dit na in de verzekeringsvoorwaarden of vraag dit na bij je verzekeringsmaatschappij.

De consulten voor massagetherapie worden helaas niet vergoed.

Wat zou het fijn zijn als je de chronische klachten kan verlichten!

Laat mij jou daar bij helpen!