Praktijk Thea Dudink

Allereerst wil ik jou en je naasten een heel gelukkig en gezond 2022 toe wensen.

En ik wil je laten weten dat Praktijk Thea Dudink ook tijdens deze lock down OPEN is.

Ik ben er voor jou als jij mij nodig hebt!

 

Praktijk voor klassieke homeopathie Thea Dudink

Klassieke Homeopathie

Zoals je misschien al weet, versterken homeopathische middelen het zelf genezend vermogen. Ons immuunsysteem is daar een heel belangrijk onderdeel van. En een sterk immuunsysteem is in deze tijd belangrijker dan ooit.

We zijn niet alleen een lichaam, maar ook het geestelijke welzijn is heel belangrijk. Bepaalde emoties die jij hebt of (nog) niet verwerkt hebt, kunnen aardig in de weg staan. Of je kan mentale klachten hebben, bijvoorbeeld: somberheid of een gevoel van eenzaamheid, ook al heb je liefhebbende mensen om je heen.

Als jij hulp nodig hebt bij het weer beter worden of je beter voelen, dan bied ik jou die hulp graag aan.

Samen gaan wij werken aan jouw gezondheid en welzijn!

Omdat klassieke homeopathie een holistische geneeswijze is, zal ik bij ziekte altijd naar het totale mensbeeld kijken. Daar bedoel ik mee, dat ik kijk hoe jij als mens in elkaar zit, met al jouw eigen-aardigheden. Hoe reageer jij (bewust of onbewust) op ziekte of op emoties. Hoe is jouw stemming? Ben jij snel koud of juist snel warm; hoe werkt jou spijsvertering; ben je dorstig of moet je er steeds aan herinnert worden om voldoende te drinken, enz., enz.

Jij bent uniek

Aan de hand van al die gegevens bepaal ik welke middelen het beste bij jou passen. Dit is bij de reguliere gezondheidszorg een groot verschil, want daar krijgt bijna iedereen met dezelfde klachten hetzelfde medicijn.

Als homeopaat kies ik de middelen specifiek voor jou uit. Dit betekent dus dat jij, als je bijvoorbeeld reuma hebt, een heel ander middel kan krijgen dan een lotgenoot die ook reuma heeft. Dit komt omdat jij het bijvoorbeeld snel koud hebt en jouw lotgenoot heeft het zelfs in de winter nog niet koud. Jullie immuunsysteem is dus ook verschillend.

Wil je meer weten over homeopathie, kijk dan op mijn website theadudink.nl. Of stel je vraag via het contactformulier. Je kan ook gelijk een afspraak rechtstreeks in mijn agenda boeken.

Natuurlijk kan je ook telefonisch een afspraak maken. Mijn telefoon nummer is 06 13 88 13 33.