Thuiszorgmedewerkers:

Ontdek welke stappen jij kan nemen om van je rugpijn af te komen!

Zodat jij weer met plezier je werk bij de thuiszorg kan doen!

Vind jij werken bij de thuiszorg prachtig werk, maar…

heb je last van rugklachten?

doen bepaalde bewegingen pijn?

belemmert jou dit in je functie?

Vraag dan direct een inzichtsessie aan, zodat jij weet welke stappen je kan ondernemen om van die vervelende pijn af te komen.

LET OP: je kan deze gratis inzicht sessie tot 15 april 2019 aanvragen!

Mijn ervaring

In mijn praktijk kreeg ik steeds meer mensen met rug- en schouderklachten. Ook mensen die bij de thuiszorg werken. Bij mijn man, die ook rugklachten had, was ik er al achter gekomen dat ik door meerdere therapievormen tegelijk in te zetten, het resultaat van heling heel groot kan zijn. 

Zelf heb ik lange tijd bij de thuiszorg gewerkt en mijn hart ligt daar nog steeds. Het is prachtig om bij de hulpbehoevende mensen thuis langs te gaan. Ik las laatst het boekje ‘Tommie in de zorg’ en toen kriebelde het wel weer.

Ik kan echter meer bereiken als ik ervoor zorg dat de medewerkers van de thuiszorg hun werk met plezier en zonder rugpijn kunnen blijven doen. Daarom bied ik deze gratis inzicht-sessie aan.

Tijdens deze telefonische sessie bespreken we welke stappen jij kan ondernemen om van die vervelende rugpijn af te komen. 

Vraag direct jouw sessie aan:

Zodra ik jouw aanvraag heb ontvangen zal ik contact met je opnemen om een datum en tijd met je in te plannen.

Jouw gegevens worden niet toegevoegd aan een mailinglijst.