06 13 88 13 33 theadudink@live.nl

Weer soepel en pijnvrij bewegen, zonder rug- en/of schouderklachten!

u

Is opstaan en gaan bewegen pijnlijk?

Iedere ochtend heb je moeite met uit bed komen, want het gaan bewegen geeft heel veel pijn onder in je rug die soms uitstraalt naar je been.

u

Heb je moeite met bukken en tillen?

Door jouw rugklachten kan je niet zonder pijn bukken of tillen, maar tijdens de zorg doe je dit wel. Tenslotte rekenen de mensen op jou.

u

Lukt het niet om goede zorg te geven?

Je doet je werk met zoveel liefde en plezier, maar door de pijn in je rug of schouders lukt het niet meer om alles goed te doen.

Weer met plezier je werk uitoefenen

Wat zou het fijn zijn als je weer soepel en pijnvrij kan bewegen. Opstaan is weer een feest. Je kan je functie bij de thuiszorg weer makkelijk aan. Alle handelingen kan je weer zonder pijn doen.

In en uit de auto stappen gaat weer heel makkelijk. Je staat in contact met je cliënten en werkt fijn samen met je collega’s. Je kan weer normaal functioneren.

Thuis ben je de spil van de familie. Je kan met je (klein)kinderen spelen en doet het huishouden in een handomdraai. Je kan weer sporten en staat weer volop in het leven.

“Het is mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen die bij de thuiszorg werken, te ontlasten van hun rug- en schouderpijn, zodat zij de zorgafhankelijke mensen weer soepel en pijnvrij kunnen verzorgen en verplegen.”

Weer leven zonder pijn

De meeste mensen denken dat rug- en/of schouderpijn puur fysieke oorzaken kunnen hebben. Dit is echter niet waar. Achter elke klacht zit een dieper gelegen oorzaak.

Het is dus zaak dat je naar de achterliggende oorzaak gaat kijken. Wat is de trigger geweest, waardoor jij uit balans bent geraakt? De disbalans komt er bij jou fysiek, in de vorm van rug- en/of schouderklachten, uit. Als je dan alleen fysiek kijkt, is het heel moeilijk om echt weer terug in balans te komen.

De methodes die ik gebruik zijn zacht en met groot resultaat!

Soepel en pijnvrij functioneren!

Je staat weer recht

Tijdens de behandeling zal ik kijken of jouw beenlengten gelijk zijn. Ik onderzoek of je bekken in evenwicht staat en of alle ruggenwervels mooi in één lijn staan.

Rug-/schouderpijn is weg

Als de benen, bekken en ruggenwervels gecorrigeerd zijn, is er grote kans dat de pijn al verminderd is. Het is belangrijk dat de spieren soepel zijn en blijven.

Je bent weer in balans

Door óók de achterliggende oorzaak te behandelen is de kans veel groter dat de rug- en/of schouderklachten in de toekomst wegblijven.

Ervaringen van mijn klanten

Het afgelopen jaar had ik al van alles geprobeerd om van de stekende pijn in mijn arm af te komen. Niets hielp. Ook de artsen in het ziekenhuis konden niets vinden.
Iedere nacht werd ik wakker van de pijn.

Na de eerste behandeling van Thea voelde ik de pijn ’s nachts al niet meer. Ik was echt heel verbaasd dat zo’n zachte therapie, zo’n groot effect kan hebben. A.

Ik kwam met klachten aan mijn voeten en aan mijn nek bij Thea.

Thea heeft mijn beenlengte verschil gecorrigeerd en ook mijn ruggenwervels recht gezet.

Ik kan mijn nek weer goed bewegen. Nel, 57 jaar

Speciale trajecten gericht op jouw klachten

Doordat het een hele zachte manier van behandelen is, geloven mensen niet meteen dat het effect zal hebben. Dit geldt zowel voor klassieke homeopathie, de massagetherapie als voor de Dorn methode om de benen, bekken en ruggenwervels te corrigeren.

De methodes vullen elkaar heel mooi aan en kunnen jou bevrijden van pijn in je rug, schouder, been, arm, enz.

Wil je liever geen traject maar losse behandelingen, dan hanteer ik de volgende tarieven:

 

Losse behandelingen Massagetherapie:

€ 60,00 per behandeling

 

Losse behandelingen Klassieke Homeopathie:

Anamnese 110,-;

Vervolgconsult: € 80,-

Wil jij weer soepel en pijnvrij bewegen?

Laten we samen bekijken welk traject bij jou past. Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

Veelgestelde vragen

Waarom zijn de trajecten zoveel goedkoper per behandeling?
Ik weet uit ervaring dat de klachten helaas niet verdwenen zijn na 1 behandeling. De resultaten zijn zoveel beter wanneer je een van de trajecten doorloopt. Daarom geef ik korting op de trajecten.
Kan ik me voorbereiden op het traject?
Voor de massagetherapie is het handig als je makkelijke kleding aandoet. Trek lage, dichte schoenen aan.

Neem voor de homeopathische anamnese je medicijnenlijst mee. Ook is het goed om van tevoren te bedenken, of na te vragen, welke ziektes voorkomen in jouw familie.

Waarom kijk ik als therapeut naar de beenlengtes en wat doe ik als er verschil is?

Veel rugklachten komen voort uit beenlengte verschil. Vaak krijgen zij dan een zooltje aangemeten, om het kortste been te verlengen.

Ik ga kijken of ik het langste been kan verkorten. Het kan namelijk zijn dat de kop van het dijbeen niet goed in de kom zit. Al is dit maar 1 mm dan kan dit onderaan bij de voeten al een paar cm zijn.

Door een beweging die jij maakt en zachte druk van mijn kant kunnen we de kop beter in de kom duwen. Dit is een hele zachte therapie met enorm veel effect. En door de oefeningen die jij thuis doet, kunnen we ervoor zorgen dat de kop goed in de kom blijft.

Schüsslerzouten kunnen ook helpen om de banden en pezen te verstevigen, dus daar zal ik ook advies over geven.

En als je wilt zorgen dat het helemaal niet meer terug komt, dan gaan we op zoek naar de achterliggende oorzaak en behandelen we deze met klassieke homeopathie.

Wat is klassieke homeopathie?
Klassiek homeopathische middelen stimuleren het zelf helend vermogen. De middelen worden specifiek voor jou uitgezocht. Tenslotte is ieder mens uniek en ook al zijn de ziektes gelijk, jij reageert toch anders op bv griep. Jij hebt dus een ander middel nodig dan bv je buurvrouw.

Wat zou het fijn zijn als je weer zonder pijn je werk kan doen!

Laat mij jou daar bij helpen!