Aanbieding ontspanningsmassage

Aanbieding Ontspanningsmassage

Het woord zegt het al: dit is een aanbieding voor een massage om je volledig te laten ontspannen. En dat kunnen we in deze hectische tijd allemaal wel gebruiken. Daarom bied ik jou deze sessies aan. Door mijn massage kom jij tot rust en alle spanning zal uit je lichaam verdwijnen.

Deze aanbieding voor ontspanningsmassage is echt een cadeau voor jezelf of voor een ander.

Door de heerlijke massage zal de doorbloeding van jouw huid, het onderliggende bindweefsel en spieren verbeteren. Daardoor worden de voedingsstoffen beter aangevoerd en de afvalstoffen sneller afgevoerd.

Het gevolg is dat je je niet alleen ontspannen zult voelen, maar dat de ontspanningsmassage ook heel heilzaam is voor jouw immuunsysteem.

Een ontspanningsmassage is gezond voor iedereen.

Massage door Thea Dudink

  Aanbieding voor een anderhalf uur durende ontspanningsmassage

Tot 1 mei 2022 kan je een ontspanningsmassage bij mij boeken van anderhalf uur voor een heel aantrekkelijke prijs.

Deze massage kost namelijk niet € 70,- maar slechts € 50,-.

Je kan ook tot 1 mei 3 of 5 ontspanningsmassages reserveren. Deze sessies kan je dan gedurende 1 jaar, dus tot 1 mei 2023 inboeken. Je kan dan bijvoorbeeld 3 of 5 maanden lang een massage van anderhalf uur krijgen voor deze goedkope prijs. Of als je dat prettiger vindt, 3 of 5 weken lang elke week een massage.

Via mijn website kan je rechtstreeks kijken wanneer er tijd vrij is in mijn agenda voor deze heerlijke ontspanningsmassage. Klik op de knop die onder de aanbieding staat en je kan gelijk je plek reserveren.

In deze spannende tijd hebben we ontspanning nodig!