Aanbieding ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Het woord zegt het al: dit een massage om je volledig te laten ontspannen. En dat kunnen we in deze hectische tijd allemaal wel gebruiken. Daarom bied ik jou deze sessies aan. Door mijn massage kom jij tot rust en alle spanning zal uit je lichaam verdwijnen.

Een heerlijke ontspanningsmassage is echt een cadeau voor jezelf of voor een ander.

Daarnaast is een ontspanningsmassage heel heilzaam voor jouw lichaam en jouw immuunsysteem. Ga maar na: door de heerlijke massage zal de doorbloeding van jouw huid, het onderliggende bindweefsel en spieren beter worden. Daardoor worden de voedingsstoffen beter aangevoerd, en de afvalstoffen sneller afgevoerd.

Een ontspanningsmassage is daarom gezond voor iedereen.

Massage door Thea Dudink

Aanbieding voor een anderhalf uur durende ontspanningsmassage

In de maand april 2021 kan je een ontspanningsmassage bij mij boeken van anderhalf uur voor een heel aantrekkelijke prijs.

Deze massage kost namelijk niet € 70,- maar slechts € 49,50.

Maar je kan ook tijdens de maand april 10 ontspanningsmassages reserveren voor € 495,- Deze sessies kan je dan gedurende 1 jaar, dus tot 1 mei 2022 inboeken. Je kan dan bijvoorbeeld 10 maanden lang een massage van anderhalf uur krijgen voor deze goedkope prijs. Of als je dat prettiger vindt, 10 weken lang elke week een massage.

Via mijn website kan je rechtstreeks kijken wanneer er plek vrij is in mijn agenda voor deze heerlijke ontspanningsmassage. Klik op de knop die onder de aanbieding staat en je kan gelijk je plek reserveren.

In deze spannende tijd hebben we ontspanning nodig!